Future Port Prague 2018: Záznamy přednášek

Future Port je největší mezinárodní událostí pro všechny vizionáře, která se koná v samotném srdci Evropy. Jejím cílem je objevovat exponenciální technologie a to, jak dramaticky mění naší budoucnost. Zároveň ale také ukazovat, jak nám mohou prospívat. Jedinou „vadou na kráse“ je fakt, že letošní ročník už proběhnul. Vy teď ale máte jedinenčnou možnost zhlédnout záznamy všech přednášek.

Organizátorům se do pražského „Přístavu budoucnosti“ letos v září podařilo dostat přes 80 řečníků z 15 zemí. O tom, v jakých oblastech prezentovali svoje vize, se můžete dozvědět z titulní grafiky výše.

Takže ať už vás témata jako blockchain, AI či společnost 5.0 jednoduše zajímají, nebo si jenom rádi okysličujete mysl inspirativními myšlenkami, tenhle event by vás rozhodně neměl minout. A právě pro ty z vás, kteří se na letošní ročník nedostali, nyní Future Port zveřejňuje záznam každé z 80 přednášeko ne zas tolik vzdálené budoucnosti.

Pokud o akci slyšíte poprvé, ale zaujala vás natolik, že by vám tenhle 80dílný maraton nestačil, máme pro vás dobrou zprávu. Na ZOOMu totiž najdete i všechny přednášky z loňského ročníku.

V rámci letošnho ročníku si můžete vybírat z programu rozděleného do 4 oblastí: