Naplňovat myšlenku „zlepšujeme prostor kolem sebe“ jde i skrze videa

Sandra Fridrichová se rozhodla ke kroku, který v dnešní době dělá už jen málo lidí. Vyšla ven a sedla si na kafe s někým, koho ještě neznala. A potkala Vojtu Cimla, který je také členem sítě Red Button a zároveň spoluzakladatelem SlidesLive. Bavili se o SlidesLive, o tom, jaké je to začínat v Americe a také o Češích.

Mám pocit, že snad znám všechny členy RedButton. Tedy měla jsem ten pocit, než jsem si prošla všechny fotky na Zoomu a zjistila, že víc jak polovinu lidí jsem nikdy neviděla! A tak jsem před pár týdny poprvé udělala krok mimo svou bublinu a potkala se s člověkem, kterého na dálku poznáte podle úsměvu. Září z něj pohoda, dobrá nálada, lehkost a bezstarostnost. Zašla jsem na kafe s Vojtou Cimlem, spoluzakladatelem startupu SlidesLive.

O Vojtovi

Vojta studoval na ČVUT, ale škola mu přestala dávat smysl, když se vrhnul do naplňování svého snu, a tak nechal školu školou a šel cestou školy života. Jak sám říká, na to, jak založit úspěšnou firmu a řešit dennodenní situace prostě není žádná kniha. Takže zbývalo dělat to, co mu dávalo nejen smysl, ale i velkou dávku energie. V posledních pár letech jste ho moc osobně nepotkávali, protože čas nejvíc trávil ve státech.

Dneska je Vojta čerstvý otec několikatýdenního syna Arthura a je celkem pravděpodobné, že to promění nejen jeho rodinný život ;-)

Chcete si přečíst celý rozhovor?