Ochutnejte R(e)BeLeadera: Poznejte, zda je rebel i ve vás!

Slyšeli jste už o půl ročním programu, který pomáhá leaderům stát se sebevědomými tvůrci, kteří mají budoucnost svou, svých týmů i svých organizací pevně v rukou? Pokud jste váhali, zda je program určený pro vás a neuměli si představit, co vám přinese, máme pro vás jedinečnou příležitost: Vyzkoušejte si naše ochutnávkové on-line setkání, které vám přiblíží unikátní leadership program R(e)BeLeader!

Tento unikátní program připravujeme v síti Red Button již čtvrtým rokem. Každý rok otevíráme jeho dva běhy – podobně jako studentům začínají semestry. Letos se oba běhy naplnily velice rychle a my jsme nemohli uspokojit všechny zájemce. Proto jsme se rozhodli letos vypsat mimořádný tentokrát už devátý běh, který začne ještě letos na podzim. Hledáme další leadery, kteří nechtějí ponechat budoucnost své firmy náhodě. Takové, kteří chtějí tvořit lepší budoucnost České a Slovenské republiky. Kteří vědí, že jejich firma nebo tým, za který jsou zodpovědní, bude jen tak úspěšný, jak oni přistoupí k jejímu vedení. Hledáme leadery, kteří se rádi rozvíjí, učí se a inspirují.

Přesně pro takové leadery tu totiž je rozvojový program R(e)BeLeader z dílny sítě Red Button. Je určený těm, kteří se chtějí svým rozvojem nechat provázet od těch, kteří úspěšné firmy vedli a vedou, ne od teoretiků. Pro všechny, kteří mají rádi, když se mohou rozvíjet s podobně naladěnými majiteli firem či manažery, kteří jsou ochotni vzájemně sdílet a podporovat se.

Pokud byste uvažovali o účasti své, nebo někoho ze svých kolegů, pojďte se dozvědět víc a ochutnat, jak to v programu R(e)BeLeader chodí. V pondělí 5.října od 13.00 do 15.00 vám dáme nahlédnout do duše, srdce i hlavy Rebelů, kteří program pro účastníky připravují.

Během dvouhodinového on-line setkání vám představíme koncepci programu, všechny jeho moduly i naše navigátory. Přiblížíme principy, na kterých je R(e)BeLeader postaven. Bude prostor na všechny vaše otázky, ale dáme vám ochutnat i některá hravá cvičení. Zažijte si ochutnávku a přidejte se k našim rebelům!