Lenka Vašková

Jsem Lenka. Jsem máma Ondry a Jáchyma. Víc jak 14 let jsem strávila ve světě korporátu. Umím koncepce rozvojových programů. Stála jsem u vzniku projektů pro manažery, talenty, absolventy VŠ. Spoluuváděla jsem do praxe proces koučinku, mentoringu, vdechla život seberozvojovým skupinám. Baví mne LIDÉ. Baví mne je navnímat. Pozorovat. Ptát se. Propojovat. Spolu s nimi hledám smysl. Hodnotu. Je samotné. Baví mne celostní přístup k člověku. Baví mne tradiční čínská medicína, kterou jsem vystudovala. Baví mne pracovat s lidmi a být jim průvodcem na jejich cestě. Baví mne jejich proměny. Baví mne i ty nejmenší změny, které sami udělají a které znamenají velké věci. Baví mne znovupropojení těla a mysli (a duše). A mám z těch proměn radost!

S čím vám můžu pomoct?

Nejraději pomáhám lidem s napojením se zpět na sebe sama - kombinací celostního pohledu na zdraví, technik tradiční čínské medicíny, koučování, mentorování ...
Baví mne tvorba a podpora komunit. Komunity jsou o lidech a vzájemných vztazích a propojeních a tam jsem jako ryba ve vodě:)
Pomohu s koncepcí vzdělávacího programu.