Vydal jsem knihu Proti Proudu!

Leden 2020: Dostal jsem nabídku od šéfredaktorky vydavatelství Kniha Zlín udělat knižní podobu podcastu Proti Proudu.

Listopad 2022: Vychází kniha Proti Proudu.

Uzavírám nejtěžší projekt svého života. Další 4 týdny organizuji legendární akci s cílem knihu pokřtít a dostat na jedno místo všechny hosty podcastu, přátele a podporovatele.

První krůček

Pokud moji cestu sledujete déle, pak si možná pamatujete článek Chystám něco velkého, zapoj se! z roku 2015.

Takhle jsem si to tenkrát představoval.

Proti proudu (ano, tak se nový podcast bude jmenovat) je pro ty, kteří věří, že jediným limitem jejich života jsou oni sami. Nebo tomu věřit chtějí. Půjde o inspirativní rozhovory s lidmi, kteří jdou proti proudu a boří stereotypy. Může jít o podnikatele, sportovce, umělce nebo třeba lékaře či cestovatele. Sám nicméně nehodnotím úspěch lidí podle stavu jejich bankovního konta. Nedovoluji si ani naznačit, že učitel, který 30 let každý den dělá to, co jej naplňuje, je méně úspěšný než realitní magnát. I o tom podcast bude.

Podcast, který připravuji, nemá být o mně. Má být oslavou individuality. Poplácáním po zádech těch, kteří desetkrát neuspěli, za vytrvalost a odhodlání zkusit to znovu. Důkazem, že život podle tvých představ není nedosažitelný mýtus, jak se ti snaží všichni namluvit. Každý z nás chce v životě něčeho dosáhnout. Učit se od někoho, komu se to podařilo, je jedna z nejefektivnějších cest k vlastnímu úspěchu.