Zůstaňte v obraze a poznejte moderní strojírenskou technologii se Strojárskou univerzitou

V oboru strojírenské technologie jde vývoj dopředu rychleji než v jiných oborech, proto někdy stačí jen pár let ze školy, aby vaše znalosti zastaraly. Proti tomu se snaží bojovat soustředění s názvem Strojárská univerzita, na které se od expertů v oboru dozvíte o nejnovějších trendech, proberete nejčastější problémy a prakticky si vyzkoušíte, jak s nimi pracovat.

Soustředění proběhne ve firmách ze šesti měst (Brno, Vráble, Liberec, Žilina, Považská Bystrica, Senica). V každé z nich strávíte dva dny za měsíc a čekání na příští blok si můžete ukrátit se studijními materiály, které automaticky obdržíte.

Kromě nových poznatků potkáte i odborníky z oboru. Mezi nimi najdete profesora a autor knih o vedení firem Jiřího Marka, Norberta Bratha ze společnosti Inovato, Patrika Paula z firmy Kinazo Design nebo experta na metodiku inovací ve strojírenství Jána Košturiaka. Další odborníky najdete, které potkáte, najdete zde.

Přednášky proběhnou v jednotlivých modulech (Nové technologie ve strojírenství, Konstrukční postupy a průmyslový design, Nové konstrukční materiály, Digitalizace a automatizace, Organizace a metody vývoje, Inovace a vývoj výrobků). Výhodou projektu je, že se můžete zúčastnit jen právě těch modulů, které vám nejvíce vyhovují.

Více informací o akci a přihlášení na ni najdete zde. Pokud vás zajímá, čím se Strojárská univerzita zabývá, přečtete si články, které vydaly.