Agilefluencer 5: O plnění snů

7+1 témat, která mi rezonují hlavou, když se řekne "chci dosáhnout svých snů... chci je zhmotnit... chci je žít...", a spousta inspirace a fíglů, které vám k tomu můžou dopomoci.

Zdravím vás, přátelé!

Třikrát hurá, téma jak si jít za svými sny je konečně tady.

Uvažovala jsem o tom, že vám do blogpostu nasdílím svůj vlastní příběh, ale toto vydání už samo o sobě obsahuje tak velkou dávku informací, že to raději necháme na jindy. Třeba vám o tom povím víc v příštím newsletteru, který bude na téma cíle, nebo v tom novoročním, na který (prozřetelně) chystám téma prokrastinace.

Nicméně jeden ze svých snů vám prozradit můžu: chci zásadně přispět k tomu, že stále více lidí bude číst kvalitní non-fiction literaturu. Obrovsky moc mi na této cestě pomáháte i vy a vaše sdílení. V srpnu se počet odběratelů newsletteru vyšplhal přes 500 a aktuálně už je vás více než 550. Děkuju vám za to - každým doporučením mě ke splnění tohoto snu posouváte o krok blíž.

A teď už k plnění těch VAŠICH snů

V minulém newsletteru jsme se věnovali tvorbě vize. Budeme tedy předpokládat, že už máte jasno v tom, čeho chcete dosáhnout a proč to děláte (pokud ne, koukněte na tento a tento článek). Teď se podíváme na to, jak těchto snivých představ dosáhnout, jak je zhmotnit, jak je žít.

Tohle je 7+1 témat, která mi při psaní tohoto vydání rezonovala hlavou:

1. Najít odvahu a dokázat překonat strach. Když k sobě budete opravdu upřímní, často zjistíte, že vám ve splnění vašeho snu brání jen strach. Že ty spousty důvodů, proč to zrovna teď nejde nebo proč by se to zrovna vám nemělo povést, jsou jen výplody mysli, která se bojí nepříjemností a selhání. Co s tím, na to se podíváme v dnešním Seberozvojovém střípku.

2. Mít představu o tom, jakou cestou jít, jak si ji naplánovat a průběžně vyhodnocovat a taky jak se jí nenechat semlít a dokázat rozpoznat, kdy ze své cesty sejít. O tom všem bude příští newsletter věnovaný tématu cílů.