Agilefluencer 6: O cílech

Nadupaný pomocník pro zhodnocení uplynulého roku a nadechnutí pro rok příští. Psaný v horečkách celé rodiny se spícím prckem na hrudi. Nechť tedy dává smysl. A nechť i přinese smysl všude tam, kam má.

Zdravím vás v Silvestrovský den!

Doufám, že se vám všechny ty chřipky, které kolem lítají, vyhnuly a že jste připravení udělat si na přelomu roku krátké zastavení.

Jakkoliv totiž může být divné, že posílám newsletter právě poslední den roku, vězte, že pro mě je Silvestrovská noc už několik let právě TÍM večerem, kdy si své malé zhodnocení roku a nastavení cílů pro ten další sama dělávám.

Má to v sobě svou neskrývanou magii.

A praktické využití večera, kdy se stejně nedá kvůli těm zatroleným rachejtlím jít spát dřív než ve dvě ráno.

A druhý den vám není blbě.

No prostě best program (nejen) pro introverty ever!

Ale ještě než se na to vrhneme, chci vám všem z celé Hanky poděkovat, že jste tu se mnou v roce 2022 byli - už je vás tu 704 . Díky za vaše reakce, zprávy i za vaše kafíčka či dlouhodobější podporu. Jste nejvíc. Miluju pro vás číst a miluju pro vás psát.

Díky za vás!

Vaše Hanka

5 knih, které vám mohou pomoci při stanovování, reflexe a dosahování cílů

1. Nejlepší rok vašeho života -

Přiměje vás popřemýšlet nad nastavením cílů nejen v pracovní oblasti, ale i v té osobní - vztahové, zdravotní, volnočasové, apod. Následně si vytvoříte funkční plán, jak svých cílů dosáhnout. A troufám si říct, že vám kniha v jejich dosažení skutečně pomůže.

2. Zázračné ráno (ta od J. Sanderse)

Pomůže vám nejen v tom, abyste si dokázali rozpitvat velké cíle na úplně nejmenší menší části, které si budete dávat na denní bázi jako nic, ale i v tom, abyste si pro práci na nich našli čas. A ne, nemusíte kvůli tomu vstávat v pět hodin ráno.

3. Jediná věc

Ve chvíli, kdy se snažíte stihnou víc cílů, než je ve vašich silách, nebo jste si i v rámci jednoho cíle ukrojili příliš velké sousto, tato knížka vám pomůže vybrat to nejpodstatnější, nejdůležitější a nejhodnotnější - to, na co se vší svou silou a energií 11soustředit, abyste došli nejdál.