Happiness@Work 2018: Záznamy přednášek

V práci trávíme průměrně 8 hodin denně. A většina lidí tuto dobu jenom čeká, až konečně začne večer, víkend nebo dovolená. Přitom pracovní doba tvoří třetinu našeho života. Tak proč by lidé nemohli být lidmi i v práci? Tahle myšlenka stojí za konferencí Happiness@Work, jež má za sebou již 4. ročník. A všechny přednášky z letošního ročníku včetně panelové diskuze si teď můžete vychutnat ve formě videí.

Zajímavý mix speakerů přinesl pohled předních vědeckých kapacit i inspirativních leaderů, kteří principy štěstí v práci uplatňují ve své každodenní praxi. A jak říká jeden ze zakladatelů konference a člen sítě Red Button, Michal Šrajer, každý může těmi nejmenšími krůčky kolem sebe budovat prostředí, v němž bude možné skloubit smysluplné výsledky se skvělými vztahy.

Studie ukazují, že štěstí v práci je dobré nejen pro zaměstnance, ale i pro byznys samotný.

Takže jestli chcete zjistit proč a naučit se jak dosáhnout opravdového štěstí v práci, tahle série videí by vám neměla uniknout. Všech 10 inspiratovnách přednášek i panelovou diskuzi na téma „Výzvy při implementaci štěstí v práci“ najdete na webu konference.