Happiness@Work Live! 2022 z mého pohledu

Nadšené ohlasy na letošní Happiness@Work Live! nás zavalily natolik, že doteď nebyla chvilka sednout si a zreflektovat, jaký byl ten velký den vlastně pro mě samotného. Až teď, když jsem se usadil na pár hodin do vlaku…

S přípravami sálu a foyer jsme začali už ve středu odpoledne. A zvládli jsme i prohlídku Kongresového centra a večeři s vystupujícími a patnery. V noci ještě předělat všechny slajdy na neobvyklý poměr stran obřího plátna a stíhám ještě skoro pět hodin spánku.

Ráno už se můžu soustředit jen na doladění technických maličkostí vlastního vystoupení. Je ohromující sledovat, kolik se toho děje, aniž by organizaci kdokoli centrálně řídil. Takhle, v menších a jasně zaměřených “triádách”, vzniká celá naše konference. Je radost vidět, že každý ví do čeho se pustit. Všichni jsme připraveni přidat ruku k dílu tam, kde si všimneme že to je potřeba. Spojuje nás vize, za kterou jdeme.

Sál se plní a přichází na mě nervozita. Taková ta správná nervozita potvrzující, že mi opravdu záleží na tom, abych dokázal předat co jsem si předsevzal. Je toho ale víc než umím vmáčknout do 10 minut, které jsem si sám v programu přiděli. Skluz v prvním bloku je hned od začátku moje zásluha.