Innovation Roadshow v době Covidí

Všichni mají příběh, který stojí za to sdílet. I online.

Nikdy bych nevěřila, že naše motto "Sdílení je nejrychlejší formou učení" a koncept "Rád inspiruji druhé svými zkušenostmi" zaujme tak velký počet firem. Innovation Roadshow se v září rozjela na plné obrátky, Covid neCovid. Sdílené příběhy jsou opravdu zajímavé a zúčastněné firmy si odnáší mnoho inspirace. Třeba to, co se v firmám prakticky daří i nedaří a učí se od sebe v otevřené, neformální a nekonkurenční skupině bez prostředníků. A firmy zorganizovaly tolik akcí, že jsme dokonce museli běh o měsíc prodloužit.

Do aktuálního běhu s hlavním tématem 3D - disrupce, diferenciace a digitalizace se přihlásilo rekordních 42 firem a zapojilo se pět univerzit. Jedná se například o ABB, Škoda Auto, Lego Group, Coca Cola HBC, MSD, ale také Behavio Labs, Integromat či Trask. A nezalekly se ani nutnosti sdílení "z teplíčka domova" místo praktické prohlídky ve firmě. Nahradily ji prostě přednatočenými videi, live demo ukázkami a zajímavě použitými digitálními nástroji (Mural, Jamboard, Miro, Kahoot, Mentimeter, Slido, apod.).

Inovace bez lidí a lidé bez inovací jednoduše nefungují.

Úvodní setkání proběhlo ještě formou osobního setkání na střeše firmy ABB, která nám zároveň sdílela svůj příběh. A účastníci dokonce mohli vyhrát malého robota. Tento rok je ale ve znamení změn a to pro všechny bez rozdílu a především o přechodu do online prostředí. Věříme, že je to mimo jiné skvělá příležitost pro urychlení zavádění inovací, automatizaci a velký posun vpřed v oblasti digitalizace. My už se přesto těšíme na osobní setkávání a energii, se kterou firmy své příběhy a cesty poznání sdílí. Díky za ni, jste skvělí. Protože "Inovace bez lidí a lidé bez inovací jednoduše nefungují”.

Co je nového v tomto běhu, který je právě v polovině?

Inovace jsou o lidech, kteří inovovat chtějí. A právě proto mohou účastníci Innovation Roadshow v omezeném počtu navštěvovat i akce paralelní People&Culture Roadshow. Co to v praxi znamená? Účastníci mají na výběr také z témat, která se týkají rozvoje lidí, firemní kultury či jak budovat svobodnou firmu.

Další novinkou v roadshow je zapojení studentů. Každý jsme jednou byli nebo stále jsme (věčným) studentem ... A možná si i vy vzpomínáte, jak jste byli rádi, za každou novou praktickou zkušenost, stínování či jakoukoliv možnost vidět, jak to funguje v reálné firmě v běžném světě. Proto i my v roadshow podporujeme studenty hned z pěti vysokých škol a dáváme jim možnost chodit v omezeném počtu na všechny akce. Zdarma. Protože chceme konat dobro.


Na jaře začíná další běh Innovation Roadshow a čeká nás mnoho skvělých změn a vylepšení. Zůstaňte v kontaktu, brzy je prozradíme.

Už nyní je možné si zajistit své místo, protože kapacita je omezená. Nenechte to na poslední chvíli a registrujte se hned.

Čeká nás mnoho změn a vylepšení, brzy je prozradíme. Chcete se o Innovation Roadshow dozvědět něco víc? Klikněte sem.