UPGRADE CENTRUM

Vítám Vás v novém UPGRADE CENTRU.

Představuji Vám místo, kde se postaráme o kompletní revitalizaci vašeho těla, mysli, duše a vztahů kolem vás. K dispozici jsou nejlepší lékaři, trenéři, psychologové, maséři, terapeuti, kuchaři a všemožní další průvodci a učitelé, kteří mají jediný zájem a to je - stoprocentní péče o Vás. Všichni zapojení experti sdílí data a informace a společně připravují ten nejlepší a personalizovaný postup pro Váš upgrade. Vše je navíc protkáno nejmodernější technologií, která se snoubí a prolíná s prastarým moudrem nasbíraným po tisíce let.

Můžete se upgradovat sami nebo doporučujeme balíček pro Vás a vaše nejbližší. To Vám umožní nejen společné naladění, ale i posunutí vašich vztahů, které jsou pro Váš život naprosto esenciální. Posunutím těchto vazeb na jinou úroveň dochází k exponenciálnímu posunu i v individuální oblasti Vašeho bytí.

V dvacátých letech 21. století vytvořila naše společnost koncept Transformační kliniky, kdy jsme podobnou službu nabízeli firmám. Koncept je stále funkční a jeho přínos již ocenily tisíce firem ze všech odvětví a koutů světa. Cílem je posunout firmy a organizace na nový level a zajistit jim nejen prosperitu a odolnost, ale také uvědomění si zodpovědnosti a role, které daná firma ve společnosti má. Princip v podobě sladěného přístupu mnoha odborníků na různá témata v kombinaci s učícím se procesem a adopcí klíčových kompetencí ve firmách je velmi podobný.

Získané podklady, zkušenosti a procesy na tomto poli nám umožnily se dostat z B2B do B2C světa.

Pokud Vás Transformační klinika nebo nové Upgrade centrum zaujaly, zmáčkněte Vaše integrované červené tlačítko a my se již postaráme o zbytek.

https://www.redbutton.cz/push

_________________________________________________________________________

Tato zamyšlení mi slouží k utříbení myšlenek a zároveň jsou pro mě i tykadlem do světa k dalšímu možnému prohlubování daných témat. Pokud s Vámi text cokoli dělá a jste ochotni věnovat čas a energii jakékoli ucelené reakci, budu za ni v této instantní době, moc rád na mém LinkedIn profilu.

- Honza

Nepřehlédněte