Dita Přikrylová: Restart jako příručka pro nás všechny

Jednou měsíčně vám jeden ze členů sítě Red Button přináší tip na knihu. S inspirací na měsíc červenec přichází Dita Přikrylová. Vybrala jedinou knihu, kterou ve svém životě četla dvakrát. Mluví o ní jako o inspiraci, tipech a moudrosti, ve které si každý může najít pro sebe užitečné tipy. Tak se pohodlně usaďte a než si knihu se slevou pořídíte, koukněte se na video či si přečtěte, pozvání ke knize od Dity.

Dita pro vás Restart vybrala i proto, že věří, že současná doba vybízí k hledání nových řešení a restartu. Pokud jste měli čas přemýšlet a přenastavovat věci ve svém životě, vezměte si na pomoc ještě tuto knihu. Na pár stránkách vám jednoduchými tipy pomůže si myšlenky ještě utřepat.

Dita věří, že kniha je užitečná téměř pro každého z nás. Ti, kdo mají v hlavě nápad a chtějí se pustit do podnikání si podle ní odnesou uvědomění, že není důvod svůj nápad nevyzkoušet v praxi. Pokud vám něco bránilo začít, Restart vám pomůže některé pochyby a úvodní bariéry odbourat. Pokud vedete firmy a týmy, můžete se inspirovat, jak zjednodušovat práci nejen sobě, ale i lidem kolem vás. No a v neposlední řadě může Restart být užitečný i všem, kdo pracují (jako zaměstnanci, freelanceři anebo jen pro radost). Každý si odnese pro sebe užitečný tip, který se dá rovnou aplikovat do praxe.

„Restart je mým záchranným lanem a příručkou při řízení komplexity. Podnikatelský a manažerský minimalismus bez zbytečného plevele. Stačí jen prolistovat, ale doporučuji do ní sáhnout i opakovaně, klidně jen pro jednu neotřelou radu, inspiraci, připomenutí, nakopnutí.“
Dita Přikrylová, členka sítě Red Button

Provokativní, minimalistická a mimořádně poučná příručka zakladatelů známé americké firmy 37signals, proslavené úspěšnou webovou aplikací Basecamp a dalšími projekty, vás přinutí přehodnotit všechno, co jste se dosud dozvěděli o podnikání. Jak říká slavný guru marketingu Seth Godin: Tuto knihu můžete přehlížet jen na vlastní nebezpečí. Restart vám předkládá jiný – lepší a snazší – způsob, jak v podnikání uspět. Díky jednoduchému jazyku a nabídce jednoduchých řešení je ideální knihou pro každého, kdo někdy snil o tom, že se postaví na vlastní nohy. Cílevědomí podnikatelé, majitelé malých firem, lidé ponoření do své každodenní práce, kterou ale nenávidí, oběti „zeštíhlování“ a umělci, kteří už nechtějí strádat – ti všichni najdou na jejích stránkách neobyčejně cenné rady.

Zaujal vás Restart? Máme pro vás 30% slevu na všechny její podoby. Využijte ji! Stačí na linku níže zadat kód: "RESTART30"


Kam dál?

Nechte se inspirovat také výběrem knih dalších členů sítě Red Button.

Michal Poppe: Honzlová jako příběh o hodnotách

Jednou měsíčně vám jeden ze členů sítě Red Button přináší tip na knihu měsíce. Za inspirací na měsíc červen hledejte Michala Poppeho. Vybral beletrii. Beletrii popisující poválečnou Prahu padesátých l…

Michal Beránek: Leader svému týmu služebníkem

Jednou měsíčně vám jeden ze členů sítě Red Button přináší tip na knihu měsíce. Za inspirací na měsíc květen stojí Michal Beránek. Vybral knihu, která radí leaderům. Ukazuje, že autorita nevychází z mo…