Podnikání

ScaleUp TIP#39

ScaleUp TIP#39

ScaleUp TIP#38

ScaleUp TIP#38

ScaleUp TIP#37

ScaleUp TIP#37

ScaleUp TIP#36

ScaleUp TIP#36

ScaleUp TIP#35

ScaleUp TIP#35

Ivan Baťka: Cesta Fosfy - služba zákazníkům jako motor podnikání

ScaleUp TIP#34

ScaleUp TIP#34

ScaleUp TIP#33

ScaleUp TIP#33

Firmy z nás mívají šok, říká manažer největšího portálu na hodnocení zaměstnavatelů v Česku

ScaleUp TIP#32

ScaleUp TIP#32

Nakopněte svoje podnikání

ScaleUp TIP #31

ScaleUp TIP #31

ScaleUp TIP#30

ScaleUp TIP#30

Lenka Kučerová: Dávat a brát o třech hlavních typech lidí a jejich přístupu

ScaleUp TIP#29

ScaleUp TIP#29

Petr Pouchlý: O síle storytellingu v marketingu

Tino Hrnciar: Spoustu věcí jsme dělali, abychom se hlavně uživili

ScaleUP TIP#28

ScaleUP TIP#28

Scale Up TIP #27

Scale Up TIP #27

Scale Up TIP #26

Scale Up TIP #26

Petr Pouchlý: „Obchodníci neexistují“ a další holé pravdy o škálování spolupráce freelancerů

Jakub Nešetřil:1984 o fungování lidského jazyka, jeho síle a schopnosti ovlivnit okolí

Dalibor Pulkert: The dip aneb umění se správně rozhodovat

Dita Přikrylová: Restart jako příručka pro nás všechny

Tino Hrinčiar v podcastu o podnikaní a budovaní lovebrandu, o marketingu a gastronomii

Libor Winkler: Úspěšní lidé se umí pohybovat ve více kontextech

Scale Up TIP #10

Scale Up TIP #10

Scale Up TIP #09

Scale Up TIP #09

Scale Up TIP #08

Scale Up TIP #08

Nový svět a inovace očima Jána Košturiaka

Jána Košturiak pro Týždeň: Reštart po víruse

Nedělám ventilátor! Nevadí

Scale Up TIP #07

Scale Up TIP #07

Scale Up TIP #06

Scale Up TIP #06

Tomáš Jindříšek: Víme, jak to dopadne. Jen nevíme kdy

Scale Up TIP #5

Scale Up TIP #5

DEEP TALKS 50: Martin Mucha – Jeden z nejúspěšnějších českých podnikatelů v New Yorku

DEEP TALKS 50: Martin Mucha – Jeden z nejúspěšnějších českých podnikatelů v New Yorku

Scale Up TIP #04

Scale Up TIP #04

Scale Up TIP #03

Scale Up TIP #03

Jak na firemní kulturu (2) - Kde začít

Scale Up TIP #02

Scale Up TIP #02

Scale Up TIP #01

Scale Up TIP #01

B&B: Život v komplexitě

B&B: Život v komplexitě

DEEP TALKS 43: Siddhartha Bala - A creative and entrepreneurial thinker

DEEP TALKS 43: Siddhartha Bala - A creative and entrepreneurial thinker

Jak funguje oděvní byznys

OKRs, KPIs nebo jednoduše cíle: Jak je využít pro svůj byznys?

DEEP TALKS 39: Tomáš Studeník – Inovátor, organizátor FuckUp Nights, autor knihy Velká kniha fuckupů

DEEP TALKS 39: Tomáš Studeník – Inovátor, organizátor FuckUp Nights, autor knihy Velká kniha fuckupů

Lukáš Žďárský: "Na všechno pořád koukáme, že to jde." (INSP.EAT podcast)

Lukáš Žďárský: "Na všechno pořád koukáme, že to jde." (INSP.EAT podcast)

Systémy jsou bez disciplíny k ničemu

Jak v Sonnentoru udělali úspěšný a udržitelný byznys postavený na bylinkách? To prozradil v další B&B Josef Dvořáček

Najlepší dizajnér je Stvoriteľ

Jak najít a ověřit smysluplné nápady

Digitální podnik budoucnosti, 4. část

Rozhodnout se a jít si za tím

Digitální podnik budoucnosti, 3. část

Nahoře je člověk sám a nejvíc tam fouká… aneb proč založit správní radu

Digitální podnik budoucnosti, 2. část

Začarovaný kruh stagnace Česka

Digitální podnik budoucnosti, 1. část

O principech svobodné firmy se 70 % hendikepovaných

Člověk není kolonka, má svůj osud a příběh

O životě v korporacích a firemní kultuře

O digitální transformaci a vyšších maržích

INSP.EAT – Karkys: "Když jsem začal natáčet, dost let jsem za to neviděl ani korunu."

B&B: Rodinný byznys se zážitky

B&B: Rodinný byznys se zážitky

Jak se stává priorita prioritou? Napněte plachty #002

Projekty ze života: Petr „Jezevec“ Pouchlý / Court of Moravia

ArtBees startuje svůj 3. cyklus kurzů pro začínající podnikatelky

5 tipů, jak na digitální kulturu ve vaší firmě

České i zahraniční podcasty, které by neměly minout vaše sluchátka

Jak se z přepracovaného mikromanažera stal ředitel přinášející pozitivní energii

Ekonomické zpomalení na obzoru. Záchranným kruhem může být cirkulární ekonomika

Co dělá Chief Happiness Officer a jaká je budoucnost firemních struktur?

INSP.EAT w/ Lukáš Janoušek: Čím dřív začneš podnikat, tím míň riskuješ

INSP.EAT w/ Lukáš Janoušek: Čím dřív začneš podnikat, tím míň riskuješ

Úspěšná strategie: Znamená to být nejlepší, nebo odlišný? | Napněte plachty #001

Umělá inteligence vytvoří nové pracovní příležitosti a každoročně navýší světové HDP o 1,2 procenta

Stroje nás nahradí tam, kde jim nemůžeme konkurovat

Michal Kalousek: Jak nenaštvat mámu aneb jak inovovat ve velkých firmách

Máte (pracovní) bokovku? ... Nebojte se ji přiznat!

Len aby sme nezbohatli

Play priority poker

Petr Beneš: Co Vy na to pane Švarc?

Datová horečka stoupá: v osudí je virtuální zlato 21. století

INSP.EAT w/ Vávra Hradilek: Aby sportovec vyhrával, musí se naučit prohrávat

INSP.EAT w/ Vávra Hradilek: Aby sportovec vyhrával, musí se naučit prohrávat

Akademie Baťa: Přihlaste se na unikátní sérii seminářů

DEEP TALKS Petra Ludwiga: Petra Caudr Hanzlíková o tom, jak skloubit rodiný život a řízení tří firem

DEEP TALKS Petra Ludwiga: Petra Caudr Hanzlíková o tom, jak skloubit rodiný život a řízení tří firem

6 kroků jak jen nečekat a začít s aktivním obchodem

DEEP TALKS 04: David Semerád

DEEP TALKS 04: David Semerád

Dalibor Pulkert: O odvaze pustit se do vlastního podnikání a posouvání společnosti

Empatie, základ inovací

Fenomén Tomáš Baťa a jeho život

Návyky a disciplína - DNA inovativní firmy