Luboš Malý: Rytmus, zapálení a diverzita - i to jsou aspekty vedení složitých projektů

Luboš Malý má bohaté zkušenosti z oblasti byznysu. Nyní pracuje na manažerské pozici v LEGO Production a zároveň se podílí na vytváření projektů v síti Red Button. Jak zapojit zaměstnance do složitých projektů? Jakých chyb se vyvarovat? Jakými způsoby pracovat s lidmi s rozdílnou motivací a schopnostmi? Rozhovor v podcastu "Vím jak..." s Lubošem je o situačním leadershipu, vedení lidí a projektů a dalších tématech.

Vměstnat tipy z více než patnácti let pracovní praxe do necelých 30 minut tak, abyste si z nich mohli odnést praktické tipy pro svoji vlastní práci? I v tom je Luboš machr. Pokud potřebujete ještě nalákat, uděláme malý spoiler a prozradíme dvě zajímavosti, které v podcastu zazněly:

  1. Být úspěšným projekťákem znamená těšit se na svoji práci, na tým a výzvy, které s projektem přicházejí. Zapalovat tým, když sami dostatečně nehoříte, je téměř nemožné.
  2. Tři ingredience, které podle Luboše potřebujete pro zvládnutí zapojení lidí do složitých projektů jsou znalosti a praktické schopnosti v situačním leadershipu, projektovém řízení včetně iterativních způsobů práce i používání emoční inteligence.

Zaujalo? Výborně!
Víc totiž prozrazovat nebudeme. Poslechněte si originál! Je rozhodně poučnější než tato mega zkratka.