ComAp transformace

Více než dva roky s přestávkami provázíme lidi z ComApu Agilní transformací. Rádi bychom vám ji představili z různých úhlů pohledu. Proto jsme se rozhodli vytvořit sérii článků, ve kterých vyzpovídáme vždy jednoho klíčového člověka zapojeného v této transformaci.

Máme toho spolu již hodně za sebou. Několik skupin manažerů a specialistů z ComApu si s RainFellows prošlo sadou workshopů na (re)start agilního přístupu (RainFellows Transformation Starter Pack), poté proběhla Agilní transformace pilotního týmu a od té doby spolupracujeme formou pravidelného mentoringu a tematických problem-solving workshopů. Spolupráce probíhá od dubna 2020 dodnes.

O ComApu

ComAp je původem česká technologická firma sídlící v Praze. Dodává vysoce flexibilní a intuitivní produkty v oblasti chytrých řídících systémů a kontrolerů a ve své oblasti je globálním lídrem. O jejich stovky produktů se stará přes 400 zaměstnanců.

“Kdykoliv přijdu do ComApu, cítím se skvěle. Jsem s lidmi, kteří jsou chytří, aktivní a neustále hledají řešení. Věří si navzájem, což mi dovoluje zaměřovat se na to dobré a ne na špatné. Užívám si tu absenci ega – ComAp je místo kde MY je více než JÁ.” Libor Mertl, Zakladatel, Člen představenstva