Brain&Breakfast s Pavlem Moricem - Umění žít

Sedminásobný mistr České republiky v karate, zakladatel karatistického klubu, organizátor (nejen) zahraničních seminářů a workshopů, spolutvůrce projektu „Studenti umí podnikat“, nejlepší řečník Job Academy 2014, aktivní speaker, školitel. To všechno a mnohem víc je Pavel Moric, host březnové snídaně Brain & Breakfast.

Slova motivace, změna a růst jsou devalvované politickou i reklamní scénou. Umění žít je disciplína, od níž se vše odvíjí,
Pavel Moric

Co vše musíme udělat pro to, abychom se někam posunuli?

Uvědomění si, že jsme tvůrci svých životů a stavebními kameny našich životů jsou volby, je velmi důležité. Volby jsou v našich životech naprosto klíčové a každé naše rozhodnutí více či méně hýbe s naší existencí. I nečinit volby je volba. Co všechno je ovlivňuje?

Pavel Moric představil švédský stůl osobnostního rozvoje, z něhož si zcela určitě vybere každý z nás. Podívejte se na jeho přednášku a vyberte si myšlenky, které vás mohou posunout.


Zaujalo?

Užijte si záznam či poslech a přijďte na další snídani. Těšíme se!


Kam dál?

Brain&Breakfast s Renatou Mrázovou - Jak vytvářet dobré pracovní prostředí

Snídaně o tom, jak je každý člověk jiný a jak na to, aby firmy vytvářely prostředí, ve kterém se každý člověk cítí dobře a je respektován, kým je. Renata Mrázová také představí svou knihu Velké ženy z…

Brain&Breakfast - AI - parní stroj 21. století

AI je jen další krok v evoluci lidí. Aby vznikly technologie, je potřeba se podívat na úplný začátek. Co předcházelo hlavní technologické pokroky, či kam dnešní pokroky vedou?