Petr Pouchlý: Jak efektivně a prakticky přistoupit k vlastnímu seberozvoji

Petr Pouchlý je zakladatelem designového studia Court of Moravia. Často firmám pomáhá s nastavováním firemní kultury a kariérním rozvojem jejich zaměstnanců. Pro inspirativní web MladýPodnikatel.cz udělal Petr sérii pěti videorozhovorů o tom, jak efektivně a prakticky přistoupit k vlastnímu seberozvoji.

V prvním dílu si moderátor a autor projektu MladýPodnikatel, Jiří Rostecký, s členem sítě Red Button, Petrem Pouchlým, povídali o osobním rozvoji obecně – o tom, jak nad ním přemýšlet, co nás jako lidi neustále žene kupředu a jakých chyb se v rámci seberozvoje a sebevzdělávání často dopouštíme.

Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně.

V druhém dílu se pánové Rostecký a Pouchlý zaměřili na to, jak poznat sám sebe – svoje silné a slabé stránky, vnitřní motivace i charakteristiky naší povahy. Existuje mnoho testů, které si můžete sami udělat. Současně se ale můžete na spoustu otázek zeptat sami i bez testů:

Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně. Najdete v něm mimo jiné i detailní popis diagnostik, o nichž se pánové ve videu zmiňují.

V dílu třetím pánové mluvili o cílech – jak si je definovat a jak neuhnout z cesty za jejich splněním.

Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně.
Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně.

Ve čtvrtém dílu Petr Pouchlý vysvětlil, jak přistupovat k sebevzdělávání, jak číst knihy a jak pracovat s novými poznatky.

Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně.

A konečně, v pátém a posledním dílu, pánové probrali, jak nerozvíjet jen sebe, ale jak s osobním rozvojem a profesním růstem pomoci i ostatním.

Kliknutím na obrázek spustíte video v novém okně.

Copyright ke všem videím patří autorovi a moderátorovi Jiřímu Rosteckému. Jestli se vám líbí formát jeho videí, určitě se podívejte na web MladyPodnikatel.cz, najdete tam spoustu dalších užitečných videorozhovorů z podnikatelského prostředí. Z jeho posledních rozhovorů s členy sítě Red Button doporučujeme ještě Lukáše Obdržálka a Petra Skondrojanise.